Julenissen kom ekstra tidlig i år

Adventstid er forventninger om presanger og ferie. Etterhvert som jeg er blitt eldre har betydningen av det første minket, og behovet for å koble av økt.

Dessuten jobber vi i en sektor hvor de viktigste julepresangene gjerne blir åpnet før jul.

Onsdag 6. desember feiret Trond Mohn Stiftelse sitt 15 års-jubileum i Universitetetsaulaen. Stiftelsen har vært utrolig viktig for fakultetets faglige utvikling siden vi mottok vårt første «starting grant» i 2005.

Av de 39 rekrutteringsstipendene som er delt ut fra stiftelsen, tror jeg fakultetet har mottatt nesten 20. Også i år sto vi på podiet da TMS starting grant ble delt ut.

Gratulerer til Karl Magnus Laudal og romfysikk-gruppen med prosjektet «What shapes space»! Her kan du se mer om hva gruppen skal forske på:

Torsdag fikk vi åpne en minst like stor gave.

Da fikk vi endelig bekreftet at iEarth får SFU-status.  At fakultetet nå har hele to Sentre for Fremragende utdanning, bekrefter det engasjementet jeg opplever daglig for å levere god og framtidsrettet utdanning!

Her kan du bli bedre kjent med prosjektet:

De neste dagene blir det åpnet mange førjuls-pakker. Mange er fra Forskningsrådet, og noen har vårt navn på til-lappen.

Noen har vi sågar alt kunnet åpne. Vi håper så klart vi får flere den kommende uken…

Når vi nå snart går inn i den stille juletiden vil jeg på vegne av oss i fakultetsledelsen ønske alle ansatte og studenter ved fakultetet en god og fredfylt jul, og de beste ønsker for 2020!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *